Positief – Creatief

Zou jij ook graag wat positiever in het leven willen staan?

Vaak denken we dat de omstandigheden om ons heen ons gelukkig maken. Als ik genoeg geld heb, dan ben ik gelukkig. Als ik die perfecte man heb, dan ben ik gelukkig. Maar het blijkt dat geluk vooral van binnen komt en niet door de omstandigheden om ons heen. Want in elk leven zijn ups en down’s, ook in die van mensen die positief in het leven staan. Het gaat meer om het accepteren van de mindere kanten in het leven en je richten op de positieve kanten.

We zijn gewend om negatief te kijken en blijven in dat cirkeltje rond draaien. Zelf heb ik dit ook jaren gedaan, een scheiding doorgaan en zonder baan komen te staan. Maar ik heb ontdekt dat door positief in het leven te staan, je meer positiviteit aantrekt. Je juist te richten op wat er wel goed in je leven is, geeft niet alleen meer waardering voor wat je hebt, het zorgt er ook voor dat je kansen en mogelijkheden ziet om je leven nog mooier te maken.

Zou je ook graag wat positiever in het leven willen staan? In de cursus positief-creatief gebruiken we creatieve mindfulness om positiever in het leven komen te staan. Creatief bezig zijn creëert meer ontspanning en rust net zoals bij mindfulness. Daarnaast kun je door creativiteit ook meer inzicht krijgen in jezelf krijgen, door het kleur en vorm gebruik. En wat een goede eigenschap is van creativiteit is dat je je dromen kunt visualiseren, waardoor ze beter in bereik zijn om ze te realiseren! Wat wil jij bereiken, maak het echt!

In de cursus gaan we bezig om een visueel (art) journal, waarin je creatieve opdrachten krijgt die jouw een andere kijk geven op je leven!

We gaan gebruik maken van Zendoodle, kleuren, intuïtief schilderen, moodboards en nog veel meer! 

We houden het visueel (art) journaal bij om de positieve effect van creativiteit met regelmaat in je leven te krijgen!
De cursus data zijn vanaf donderdag 12 mei 2016, 6 weken! Vanaf 20:00 en duurt ongeveer 1,5 uur met uitloop, daarbij krijg je ook huiswerkopdrachten om het geleerde thuis toe te passen ! Kosten zijn 115 euro, dat is incl. materiaal! Geef je snel op via info@sweetwitch.nl
Meld je aan voor de Positief-Creatief cursus die start op donderdag 12 mei 2015

  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial