Visualiseer je droomleven!

Gratis 5 daagse visualisatie cursus!

 

Hoe zou het zijn als jij jouw dromen en verlangens werkelijkheid kunt maken?

Hoe zou het zijn als jij je eigen dromen kunt visualiseren?

Hoe zou het zijn als jij die liefde van je leven, daadwerkelijk aantrekt.

Hoe zou het zijn als jij dat droombedrijf werkelijkheid maakt, door middel van visualisatie.

Misschien denk je, dat is dagdromen. Zo maak je geen werkelijkheid. Maar wist je dat sporters, visualisatie regelmatig toepassen om wedstrijden te winnen. Zij visualiseren de hele wedstrijd en zien al voor zich hoe zij die ene goal scoren of de eerste zijn die over de finish gaat. Wetenschappers hebben ontdekt dat door visualisatie dezelfde stofjes in onze hersenen worden aangemaakt als of je het echt doet. Je beïnvloed dus eigenlijk je hersenen door bewust te gaan dagdromen.

Zelf ben ik een behoorlijke grote dromer. En sinds ik dit ben gaan combineren met visualisatie technieken, heb ik al heel veel mooie dingen in mijn leven gevisualiseerd! Zo heb ik mijn mooie huis in een prachtige natuur omgeving met zwembad in de tuin gemanifesteerd. Heb ik mijn vriend gevonden met alle positieve eigenschappen die ik had omschreven! En we zijn nu bijna 5 jaar samen met 5 kinderen die heel goed met elkaar kunnen opschieten.

Maar ook voor mijn bedrijf heb ik super dingen gevisualiseerd. Zoals een prachtige lokatie in de natuur genaamd Atelier Buitengewoon, waar ik samen met mijn collega/vriendin Simone van Feel Your Mind elk seizoen het evenement de Magische Intuïtieve Reis organiseer. En ook een samenwerking met mijn top coach Maartje Koper expert op het gebied van Wet van aantrekkingskracht, waarmee ik samen een webinar heb gegeven over kleuren en tekens.

Hoe ik dit doe? Daar ga ik je van alles over leren tijdens de gratis 5 daagse visualisatie cursus die start op 15 augustus!

We gebruiken daarvoor zowel woord, kleur en beeld om het zo levendig mogelijk te maken.
Zodat het beeld van jouw dromen en verlangens steeds duidelijker word voor jou en het alleen nog maar werkelijkheid kan worden.

Schrijf je hier in voor de 5 daagse gratis visualisatie cursus!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial