Volgens de wet van de aantrekkingskracht kun je door je dromen te visualiseren, positief erover te denken ze ook realiseren. Het komt op je af. Maar het gaat nog een stapje verder dan alleen denken. Het zijn ook de acties die je onderneemt. 

Zelf heb ik in het verleden resultaten gezien door positief te denken, rituelen in te zetten om deze te realiseren en positieve acties te ondernemen.  Een aantal jaar geleden had ik mijn huis te koop. Ondanks de kijkers, stond het al een jaar te koop. 
Toen kreeg ik te horen dat het hielp om een heilige Sint Jozef beeldje op de kop in de tuin te begraven en dan zou het heel snel verkopen. Door dit ritueel ging ik positiever denken over de koop. Daarnaast ging ik ook positieve acties ondernemen om de verkoop te realiseren, zo is de prijs verlaagd en deed ik mee met de openhuizendag. En binnen zeer korte tijd is het huis verkocht! Op het moment ben ik zeer gelukkig in ons nieuwe huis op een heel gezellig pleintje! En ben ik blij dat ik die stappen heb gezet! 
Droom, visualiseer je droom in een ritueel of in een creatieve uiting. Onderneem positieve acties en realiseer je droom. Je kan dit toepassen op alle dromen die je hebt in werk in de liefde en nog veel meer!
Visualisatie#
Positief-creatief #
Seeetwitch en Feelyourmind 
  
Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)