Wil je leren vertrouwen op je eigen gevoel? Beslissingen met je hart doen in plaats van het met je hoofd beredeneren? Gebruik dan de kleur indigo! Indigo wordt geassocieerd met intuïtie, inzicht en waarnemen! Het is de kleur van de zesde chakra, het derde oog. 
Intuïtie is eigelijk meer vertrouwen op jezelf en op je gevoel. Ook al zegt iedereen dat je iets anders moet doen, jij voelt dat je deze keuze moet maken daar voel jij je goed bij! 
Het is daarbij belangrijk dat je goed geaard bent. Want pas als jij zelf weet wat jij wilt en dat je het niet doet om dat bijvoorbeeld je ouders vonden dat je dat moest doen of de maatschappij zegt het. Je intuïtie volgen is het volgen van de weg van liefde voor jezelf en niet de weg van angst omdat het hoort of moet! Jij leert beter je eigen doelen te bereiken!
Wil je meer weten over intuïtie, Simone Levie start binnenkort met de intuïtie challenge. Dit is een mooie challenge om beter te leren om je intuïtie te volgen! Je kunt deze hier bekijken of je aanmelden:
Mijn gevoel zegt dat ik haar programma MPop ga volgen om mijn doel te bereiken namelijk prachtige online cursussen te maken waarmee ik mensen help positiever in het leven te staan met behulp van creatieve mindfulness. Als jij mee doet dan help je mij om weer een stap dichter bij mijn doel te komen! Dankjewel! 
Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)