Soms moet je stil staan om de tekens van het universum te zien!
Krijg ik net een rekening binnen van 22,22 als dat geen teken is? En dat net nadat ik een lieveheersbeestje heb gezien. Wat staat voor let op tekens uit het universum! Het getal 2 staat voor een lijn een vertrekpunt en een doel! En het dubbele getal staat voor heb vertrouwen. Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. 
En wat is mijn doel, mijn diepgewortelde overtuiging! Dat ik met creativiteit en kleur de mensen een stuk positiever in hun leven kan helpen zetten. Dat kan met mindfultekenen of kleuren workshops. Maar ook door onze cursussen, waarbij we met behulp van creativiteit, mindfulness en meditatie mensen helpen positiever in het leven te staan en hun doelen te visualiseren. 
Dit doen wij al van persoon tot persoon en breiden we uit. Daarnaast willen we ook mensen met online cursussen bereiken. Een van mijn doelen is dan ook het programma van Simone Levie te volgen Maak Prachtige Online Programma’s. 
Ik kan dit programma winnen als ik de meeste mensen aanbreng die de gratis intuitie challenge van haar volgen. Wil jij mij helpen kijk dan via deze link of het iets voor jou is en meld je dan aan. http://manifestyourlight.nl/ref/P205766
Iedereen die kijkt is 1 punt voor mij erbij en mensen die zich aanmelden geeft 5 punten. 
Alvast bedankt! En als je wilt mag je dit bericht ook delen naar mensen die geïnteresseerd zijn om hun intuitie te ontwikkelen!
Liefs Marsha

Sweetwitch
  

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)