Pasgeleden las ik een blog van Maartje Koper een coach in de wet van aantrekkingskracht die ik volg en al veel van heb geleerd. Maar door deze blog werd ik getriggerd en boos. Waarom, hierin noemde ze namelijk over tekens die je tegenkomt zoals bijvoorbeeld veertjes. Dat je niet moet gaan neuzelen over wat dat betekend. Maar met laserfocus op je doel afgaan.

Ik voelde mij geraakt, omdat ik net die dag allemaal tekens had uitgelegd aan een klant van mij. Ik had tijdens een hele mooie middag sessie waarbij ik de tekens in haar tekening en schilderij en de tekens tijdens een wandeling in de natuur naar haar had vertaald. Dat het mijn specialiteit is om de tekens die je tegen komt in je tekening en om je heen te vertalen, omdat dit inzichten geeft. Omdat deze tekens uit je onderbewustzijn komen. Ze laten zien en geven inzicht in wat ze dus allang van binnen wisten, maar niet zagen omdat ze er teveel over na denken en in hun hoofd en gaan twijfelen en piekeren.

En als ik dan met deze vrouw een beekje tegen kom die altijd stroomt en haar hoor zeggen, dat ze het van binnen niet voelt stromen. Dan is het niet toevallig dat we zien dat dit beekje nu droog ligt. Als jij veertjes ziet en je weet dat je op de goede weg ziet, dan voel jij je alleen maar bevestigd in wat je eigenlijk al wist. Toen ik een pauwoog op mijn schouder kreeg, terwijl ik de woorden zei “Ik mag wat trotser op mezelf zijn” dan was dit alleen maar een bevestiging van wat ik zelf al diep van binnen wist. En in tekeningen komen de tekens uit je eigen onderbewustzijn ook naar boven. Als iemand zich gevangen heeft gevoeld in haar jeugd en een gevangenis tekent. Is dat ook een inzicht.

Maar die inzichten kun je gebruiken. Dit is realisatie van wat je eigenlijk al wist. En je kunt deze ook omdraaien. Want wat doe je als het niet meer stroomt, dan zet je het water weer in beweging en gooi je er een steen in. Als jij je gevangen voelt. Dan breek je die gevangenis open in je tekening en ben je bevrijd. Want jij kunt je eigen realiteit tekenen en creëren.

Want als ik goed kijk naar wat Maartje zei, dan heeft ze gelijk. Je moet je niet laten afleiden door tekens en elk teken dat je tegenkomt, over gaan analyseren. Want tekens kun je op diverse manieren uitleggen. Ik houd van katten, dan betekend een kat iets anders voor mij dan voor iemand die een hekel aan katten heeft. Ik praat dan ook altijd met degene over zijn tekening en over wat dat voor hun betekend. Ik help ze om hun eigen uitleg te vinden, het gene waar zij het meest bij voelen. Want dan raak je het gevoel dat bij die persoon past, bij hun onderbewustzijn.

Want uiteindelijk gaat het erom dat je gericht bent op je doel op welke dingen jij graag in jouw leven wil ervaren. Wat is het droomleven dat jij wilt leven en creëer dat leven.

Maar als je last hebt van twijfels en angsten en meer duidelijkheid wil over wat er al in jouw verborgen ligt. Dat al in jouw onderbewuste ligt opgeslagen. Laat mij dan helpen om de tekens die je tegenkomt en die je in jou intuïtieve tekeningen en schilderijen maakt te vertalen. Zodat jij meer inzicht hebt in welke stappen jij wilt gaan nemen op weg naar jouw droomleven!

Wil jij graag een 1 op 1 coach sessie “ontdek de kleuren en tekens van je hart” van een uur of van een dagdeel kijk dan hier voor meer informatie of boek deze dan via info@sweetwitch.nl

 

img_9877

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)