Een spreuk die al een tijdje bij mij in de kamer hangt. Een spreuk die ik elke dag beter begrijp. In het begin dacht ik dat geluk kwam door huisje boompje beestje. Dat je gelukkig werd als je getrouwd was een goede baan en goed inkomen had en dat was geluk. Ik had het allemaal een succesvolle man, een groot huis en drie lieve jongens. Maar er miste wat. Ik zat te wachten tot geluk voorbij zou komen.

En dat kwam op een totaal andere manier dan ik had verwacht. Mijn leven stond op een gegeven moment totaal op zijn kop, gescheiden, werkeloos. En op dat moment besloot ik om mijn leven anders in te richten! Ik zal je vertellen welke stappen ik heb genomen om mijn leven een andere wending te geven!

1. Mijn passie, creativiteit tot mijn werk gemaakt!

Creativiteit is iets wat altijd in mijn leven was. Ooit heb ik voor de keuze gestaan, kunst academie of commerciële economie. Ik koos de “verstandige” weg en heb commerciële economie gestudeerd. Ik dacht namelijk dat je daarmee een goede baan kon krijgen.

Maar toen ik zelf mijn leven ging inrichten besloot ik toch te werken met creativiteit. Ik begon met creatieve workshops te geven en vond het erg leuk om te doen. Het was gezellig om workshops te geven en mensen iets te leren.

2. Meer inzicht gekregen in mijn verlangens!

Maar toch miste er iets. Het was diezelfde creativiteit die mij liet zien wat ik miste. Ik tekende namelijk heel veel diepte en dat was wat ik wilde. Ik verlangde naar meer diepte in mijn werk. Deze diepte heb ik gekregen door de studie creatieve therapie te volgen en workshops te geven waarmee mensen meer inzicht in zich zelf kregen.

3. Leren luisteren naar de tekens van mijn intuïtie!

Kleur is een van de belangrijkste aspecten bij creatieve therapie. En ik gebruik kleur dan ook graag op een creatieve manier. Door kleur kreeg ik ook meer inzicht in mijzelf. Tijdens een praktijk dag van de studie kwam bij mij de kleur rood dubbel naar boven en ook het hart kwam naar voren. Het was zo duidelijk dat ik mijn passie moest volgen en meer vanuit mijn hart gaan leven.

4. Werken vanuit mijn hart!

Een van de dingen die ik nu meer met mijn hart, mijn gevoel doe is intuïtief schilderen. Deze manier van schilderen laat zien wat er in jouw hart leeft. Je laat je niet leiden door je gedachte, maar door kleuren die jouw aantrekken. Bewegingen die lekker voelen en dan ontstaat er een schilderij. Zo ontstond er bij mij een keer een gezicht met wilde haren. Weer een inzicht die voor mij veel betekende en liet zien wat er in mijn hart leefde. Haren geven aan in hoeverre wij vertrouwen op onze innerlijke kracht. Mijn haar was springerig en blij. Deze haren betekenen dat als ik geniet van het leven met volle tuigen, mijn levenskracht sterk zal zijn!

5. Werken in een positieve creatieve flow!

Als ik doe waar ik van houd, dan zit ik in een positieve creatieve flow. En in deze flow kan ik mooie dingen creëren. Want als je geniet, ben je gelukkig en ben je succesvol!

Wil jij ook meer inzicht in jouw verlangens? Bewust zijn van de tekens van jouw intuïtie. Leren om te genieten van het leven. Weten hoe jij jouw levenskracht kan aanboren en in een positieve creatieve flow te komen? Zodat geluk en succes steeds dichter bij elkaar komen?

Doe zaterdag 4 juni mee met de magische intuïtieve reis en ontdek met behulp van meditatie, mindful wandelen in de natuur, mindful eten, kleur, creativiteit, inzicht kaarten en intuïtief schilderen en nog veel meer, wat er in jouw hart leeft. Leer contact te maken met jouw levenskracht! Geef je op via info@sweetwitch.nl of kijk voor meer informatie op: Magische Intuitieve Reis

Deze dag wordt gehouden bij Atelier Buitengewoon en is op zaterdag 4 juni van 10:30 tot 16:00. De kosten zijn 65 euro dit is inclusief materialen, begeleiding en een heerlijke gezonde lunch.

Er is ruimte voor 15 personen om een goede begeleiding te kunnen geven.

IMG_6208.JPG

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)