Pasgeleden las ik de uitspraak van Dr Wayne Dyer:”Extreem productieve mensen zijn evenwichtig en in harmonie met het leven. Ze weten wanneer ze rust moeten nemen om zich te bevrijden van de dagelijkse zorgen.”

Balans in je leven is belangrijk. Te veel en te hard werken levert vermoeidheid en stress op waardoor je niet meer goed je werk kunt doen af en toe tijd voor jezelf en doen wat jij leuk vind is ook goed! Er is een tijd voor ontspanning, voor werk, voor degene van wie jij houd en tijd om lol te maken! Als dit in balans is kun je het beste presteren! Er zijn momenten dat die balans even weg is, dit kan bijvoorbeeld door ziekte of het verlies van een dierbare. Dan is het belangrijk om te accepteren dat dit er is en zal je een ander evenwicht krijgen, meer rust nemen om dit te verwerken of beter te worden.
Overal in de natuur is evenwicht. Alles werkt samen. Mandala’s komen voort uit de natuur, net zoals in de natuur komen bij mandala’s zowel ronde als hoekige vlakken voor, door zijn cirkelvorm creëert hij evenwicht en symmetrie. Een mooie manier om meer evenwicht, harmonie en rust te krijgen is daardoor ook het tekenen van mandala’s! Je tekent wat je nodig hebt!
 
Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)