Soms verlang je naar geluk en heb je het idee dat je niet het leven leid dat je wil leven. Je bent op zoek naar je droomleven en heel veel coaches en programma’s bieden je mooie programma’s of coaching en zeggen dat je op die manier je droomleven kunt vinden.

Maar wat ik heb ervaren is dat er niet 1 oplossing is. Ze hebben aan de ene kant wel gelijk het is een stap dichter bij je droomleven een puzzelstukje die jouw weer verder helpt. Er is niet 1 oplossing die ervoor zorgt dat jij morgen je droomleven hebt. Daarvoor maak je stappen. En elke stap die je maakt, brengt je dichter bij je droom.

Een van de dingen die mij heeft geholpen, die mij ondersteunde in een mindere periode van mijn leven was Bach Bloesem therapie. In mijn puberteit is deze geadviseerd aan mijn moeder omdat ik op dat moment mij afsloot van de wereld. Als puber kon ik moeilijk omgaan met deze veranderende wereld van tiener naar volwassene.

Toen ik de druppels nam ondervond ik gelijk een verandering, ik durfde weer stappen te nemen om toch die groei aan te gaan van puber naar volwassene en liet mij minder afleiden door mijn emoties. Het was nog steeds moeilijk, maar het leek alsof ik een steuntje in de rug kreeg en meer energie en meer durfde te doen. Ook later in mijn leeftijd en nog steeds heb ik de goede werking gevonden van deze druppels.

Pasgeleden heb ik een vrouw naast een persoonlijk creatief kleur advies ook 1 van de remedies geadviseerd als extra steuntje in de rug. Van haar kreeg ik terug” Is het normaal dat die druppels zo snel werken. Ik merk dat ik al meer energie heb en ik ken mezelf weer. Bedankt nu gaan de kleuren ook merkbaar hun werk doen!”

En daarom wil ik nu meer mensen heel graag dit extra puzzelstukje geven. Omdat ik zelf heb ervaren hoe dit mij extra heeft ondersteund.

Als je een persoonlijk creatief kleur advies aanvraagt dan geef ik jou de volgende verschillende puzzelstukjes, namelijk:

  • Meer inzicht over jezelf door een persoonlijke kleuren analyse! Door deze inzichten weet jij meer over hoe je in elkaar zit en wat jou blokkeert waardoor je beter weet welke stappen je kunt nemen.
  • Kleuradvies, welke kleur zou jou kunnen steunen.
  • Extra een uitleg van jouw favoriete bloem. Deze geeft ook inzicht in hoe jij in het leven staat.
  • En nu dus ook als extra bonus, een advies over een Bach Bloesem remedie er zijn er ongeveer 38 remedie naast de rescue die een mix is van een aantal remedies. Ik kijk welke remedie het beste bij jouw situatie past en welke jouw kan ondersteunen.

Wil jij graag een persoonlijk creatief kleur advies aanvragen dan kan dat via info@sweetwitch.nl of kijk voor meer informatie op http://sweetwitch.nl/persoonlijk-creatief-kleur-advies/

IMG_7720.JPG

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)