Vandaag kreeg ik een reactie op een van mijn blogs over visualisatie en welke dingen ik allemaal al heb gevisualiseerd in mijn leven! Zoals een prachtige lokatie waar ik het evenement de Magische Intuïtieve Reis geef met mijn collega/vriendin. En mijn huidige vriend, waar ik al 5 jaar mee samen ben.

In de reactie werd gezegd dat het een mooi verhaal is, maar dat zij hard moesten werken ervoor. Zij was realistisch. En wat jammer is, is dat je daarmee meerdere mogelijkheden uitsluit.

Want visualisatie wordt door heel veel mensen gebruikt om hun doelen te bereiken. En dat betekend niet dat je alleen maar aan het dagdromen bent op de bank en verder geen actie onderneemt.

Simon van Nick en Simon vertelde dat hij als klein jongentje al op zijn slaapkamer zat te visualiseren dat hij voor grote zalen stond op te treden. Dat betekend niet dat hij in een keer op het podium stond, daar heeft hij ook actie voor moeten nemen.

Sporters visualiseren hoe zij de wedstrijd gaan spelen of lopen. Maar daarnaast trainen ze ook elke dag. Het blijkt alleen dat sporters die trainen en visualiseren veel meer bereiken dan sporters die alleen maar trainen. Abraham Hicks zegt wel dat 15 min visualiseren net zoveel oplevert als 6 uur harde arbeid.

En wat ik ook zei is dat je wonderen hiermee uitsluit. Toen ik een prachtige lokatie visualiseerde om te werken, had ik niet verwacht dat ik precies zo’n lokatie kon huren en dat het me binnen korte tijd zou worden aangeboden.

Want sluit wonderen niet uit. Soms kunnen er zomaar dingen spontaan gebeuren. Ik ben realistisch ik geloof ook in wonderen!

Wil jij ook leren visualiseren? Vanaf dinsdag 15 augustus start ik met de 5 daagse gratis visualisatie cursus. Doe mee en geef je op via deze link:

http://sweetwitch.nl/visualiseer-jouw-droomleven/

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)