Er is veel meer mogelijk dan jij denkt!

Het is nog maar 100 jaar geleden dat er twee broers waren met het idee om een vliegtuig te maken die langere afstanden kon vliegen. Een vliegtuig aangestuurd met een motor. Het waren de Wright broers en tot die tijd hadden ze een fietsenwinkel. Maar ze creëerde het idee dat er meer mogelijk was. Ze hadden gezien dat een zweefvliegtuig kon vliegen, maar een vliegtuig met een motor. Dat was voor die tijd een heel apart idee. Hoe kon dat mogelijk zijn. Mensen verklaarde ze voor gek en zeiden dat het hun nooit zou lukken. Maar ze bleven testen en uitproberen, totdat ze in het 1903 de eerste vlucht maakte van 12 seconden en daarna kwamen steeds langere en verdere vluchten.

We zijn nog maar iets meer dan 100 jaar verder en we weten allang dat het mogelijk is. Dat je kunt vliegen, naar andere landen, andere werelddelen. Waarschijnlijk heb jezelf ook al gevlogen met een vliegtuig, naar een vakantieland of voor je werk. We kunnen zelfs al met een space shuttle naar de maan, de ruimte in. We hebben gezien dat er veel meer mogelijk is dan we zelf kunnen bedenken.

Als we ons openstellen voor wat er allemaal mogelijk is, dan is dat veel groter dan we zelf kunnen vermoeden.

Dat kun je zo mooi zien in Science fiction films, de schrijvers hebben hun fantasie gebruikt en prachtige futuristische dingen gecreëerd. Maar als je terug kijkt naar series van een aantal jaren geleden. Dan zie je dat deze voor toen futuristische ideeën ook daadwerkelijk werkelijkheid zijn geworden. Zo kunnen we makkelijk met elkaar praten op afstand zoals in Startrek en zijn de eerste skateboards die zweven op lucht uit Back in The future al gemaakt.

En dit kun jij ook toepassen. Jij kunt zoveel meer dan je gelooft. Als jij jezelf openstelt voor alles wat mogelijk is, dan is dat veel meer dan je nu kunt bedenken. Door je open te stellen voor alles wat mogelijk is, kun je dichter bij komen wat jij graag wilt bereiken.
En die techniek die de Wright broers en vele andere hebben gebruikt om hun dromen te bereiken, om te zien dat er meer mogelijk is wil ik graag met jou delen.

Misschien heb jij dromen, maar heb jij je tot nu toe klein gehouden. En gedacht dat lukt me toch niet en komen er allemaal gedachten omhoog waarom jij het niet zou kunnen. Maar als jij voor jezelf die droom uitschrijft, precies zoals jij het wilt bereiken? Misschien wil je een boek schrijven. Een eigen bedrijf beginnen. Of prachtige kunstwerken maken. Vul zelf maar in wat jou droom is.

En dan ga je kijken om je heen, wat er allemaal mogelijk is. In je omgeving ken je misschien mensen die je bewonderd en die al succesvol zijn in wat jij wil bereiken. Waarin jij jezelf herkent. Of mensen online, door het internet kun je zoveel voorbeelden zien. Net zoals de Wright broers hadden gezien dat een zweefvliegtuig kon vliegen, die hun liet zien dat het mogelijk is om te vliegen. Kun jij kijken dat het mogelijk is om meer te bereiken dan je op dit moment zelf kunt bedenken.

Hoe zijn ze begonnen, wat doen ze wat jij ook zou kunnen toepassen. Laat je inspireren door alles wat mogelijk is. En maak het je eigen ding, creëer wat bij jou past. Wat goed voelt voor jou. Juist door steeds meer te zien dat het wel mogelijk is, stel jij jezelf open voor alles wat je kunt. Laat je inspireren.

Zoek voor elk excuus dat je hoofd bedenkt een voorbeeld dat het wel mogelijk zou zijn. Misschien ben je een moeder die thuis is met kleine kinderen, maar wil je graag een succesvol bedrijf runnen vanuit huis. Kijk naar andere moeders die hun kinderen opvoeden en toch een succesvol bedrijf runnen vanuit huis. Wat doen ze en hoe hebben ze het mogelijk gemaakt. Ben je verlegen en wil je graag een motivational speaker worden. Kijk naar welke motivational speaker eigenlijk heel verlegen was en nu toch volle zalen trekt. Alles is mogelijk, kijk om je heen en zie wat er allemaal kan.

Er is veel meer mogelijk dan je kunt bedenken.

Wil jij jouw ideeën en dromen ontwikkelen niet meer klein houden en ze laten stralen. Wil jij voorbij jou negatieve stemmetjes en stappen maken, doe dan mee met mijn coachingstraject “Ontdek de unieke kleuren van je hart en laat ze stralen!” en ontvang daarbij gratis het programma “Zacht in je kracht!” die 1 maart 2019 van start gaat!

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)