Ontdek de unieke kleuren van jou hart en laat ze stralen!

Ontdek de unieke kleuren van jouw hart en laat ze stralen!

Ben jij die creatieve vrouw die al jaren vol prachtige ideeën zit, maar moeite heeft om te vinden wat het is wat haar uniek maakt en zij in de wereld wil zetten? Voel jij je onzeker over wat je kunt aanbieden, waar je moet beginnen en waarmee jij je geld kunt verdienen? Door jouw behoefte aan erkenning en waardering van de ander durf je de sprong niet te wagen? (wat zullen ze er wel niet van zeggen.) Belemmert jouw onzekerheid over wie je bent en wat je kunt jou in het maken van dappere keuzes? Biedt de zekerheid van jouw huidige baan jouw comfort en veiligheid en vind je het spannend om te ontdekken wat er gebeurd als je dat loslaat?

 • Stel je voor dat jij precies wist wat jouw uniek maakt, welke kleuren jij mag laten zien!
 • Stel je voor dat jij precies weet wat jij kunt aanbieden en waarmee jij makkelijk geld kunt verdienen!
 • Hoe zou het voelen als jij de waardering niet haalt van een ander, maar vanuit jou eigen bron!
 • Stel je voor dat jij je zekerder voelt in de stappen die jij kunt zetten!

Jaren was ik zoekende, zoekende naar wat mijn pad was en wat ik in het leven wilde bereiken.

Maar ik maakte keuzes, die niet dicht bij mijzelf lagen.

Zo ben ik erg creatief en als jonge vrouw getwijfeld tussen commerciële economie en de kunstacademie.

Dit omdat ik dacht dat ik met commerciële economie een goede baan zou krijgen.

Maar dit was niet een keuze die dicht bij mijn hart lag. Het was een keuze die ik maakte met mijn hoofd en omdat anderen dat van me verwachtte.En wat denk je? Jaren later las ik dat mensen die de kunstacademie deden, veel kansen hadden op de arbeidsmarkt.

Het Universum steunt je altijd in alle keuzes die je maakt en die resoneren met je werkelijke verlangens! Toen ik steeds meer ging doen wat echt dicht bij mij lag, werden de stappen die ik zou nemen steeds duidelijker. En brachten ze mij op weg naar mijn passie!

Want de weg naar jouw passie, begint bij een enkele stap! En daarbij wil ik jou helpen!

In dit speciale coachings traject voor de creatieve vrouw, ga ik jou helpen met:

 • Duidelijk beeld hebben van wat jou passie is en wat jij graag wilt delen met de wereld!
 • Wat jouw kracht is!
 • Hoe je vanuit een positieve creatieve flow in de actie kunt komen en stappen kunt maken!
 • Hoe je voorbij blokkades kunt komen!
 • Welke kleuren jou kunnen laten schitteren en helpen bij onder andere zelfvertrouwen, zichtbaarheid, overvloed en daadkracht.

Je ontvangt hiervoor:

 • 1 op 1 coach sessie  “ontdek de kleuren van je hart” van een dagdeel, waar we gaan kijken wat jouw unieke kleuren en waarde is!
 • Het online programma “zacht in je kracht” waarin we in 6 weken met het vergroten van je zelfliefde en vertrouwen in je innerlijke kracht aan de gang gaan, waarmee je leert om vanuit jezelf stappen te maken. Deze start op 1 maart 2019
 • 5, 1 op 1 skype sessies van een half uur, om in de actie modus te blijven!

Dit 1 op 1 vip coachingspakket kost normaal wel 995,- euro of meer, maar nu bied ik deze aan voor de speciale prijs aan een select groepje van 6 mensen voor 599,- euro, als jij je nu op geeft!

Wil jij meer weten over dit unieke aanbod, stuur mij dan een berichtje via info@sweetwitch.nl

Het is mogelijk om dit in termijnen te betalen, vraag naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

Marsha onderscheid zich van andere coaches, doordat ze je zintuigen prikkelt met een zeer uitgebreide toolbox van tekens en kleur! De inzichten die zij naar mij terug vertaalde, via mijn tekening zijn mij ontzettend bijgebleven en gebruik ik nog steeds als constante reminder, als focuspunt!

Lilian van Dalen

Ik heb het traject “Ontdek de kleuren van je hart” gevolgd bij Marsha Aarts van Sweetwitch. Het was mijn eerste coachingstraject die ik volgde voor mijn business en ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik was al een jaar ondernemer en deed van alles, maar voelde me er nog niet echt happy mee. Door de liefdevolle manier van Coachen door Marsha kwam ik in de eerste sessie al erachter wat mijn ware innerlijke passie is. Het verbaasde me niks dat het te maken had met creativiteit, maar wel dat ik het zelf nooit eerder had gezien. Ik kreeg waardevolle adviezen wat ik kon doen om met mijn passie een cursus of workshop aan te bieden en al gauw gaf ik mijn eerste Creatieve Mindfulness cursus met vier enthousiaste deelnemers. Dat was echt te gek en wat voelde het fijn om te doen. Door Marsha heb ik geleerd nog beter naar mijn innerlijke stem te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart. Als iets niet helemaal goed voelt, kijk ik of het echt klopt of dat het vanuit angst is. Ben jij op zoek na de kleuren van je hart en wil je meer keuzes maken vanuit je passie, raad ik je een programma aan bij Marsha van Sweetwitch.

Liefs Martina Plänitz
van Moonfeelings

Martina Plänitz van Moonfeelings

Moonfeelings

Marsha houdt me keer op keer liefdevol een spiegel voor. Wanneer ik vast zit in mijn hoofd en vergeet mijn hart te volgen wijst ze me hierop. We kijken naar wat ik op het moment nodig heb en gaan hiermee aan de slag. Van ideeën en stappen voor mijn bedrijf tot waardevolle visualisaties en affirmaties als ik op persoonlijk vlak in een dip zit. Ze is altijd gedreven om het beste in mijzelf naar boven te halen!

Priscilla Knap

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial