Natuurlijk in contact met je creatieve kind! Ouder- kind schilder workshop!

“Natuurlijk in contact met je creatieve kind”

Kinderen zijn nog heerlijk speels, fantasierijk en doen wat in ze op komt! Ze krijgen van volwassenen steeds meer regels geleerd. Van ouders, leerkrachten en andere. Hierdoor wordt het spelen beperkt en wordt de fantasie en creativiteit minder geprikkeld.

Als wij nu dit eens omdraaien! Volwassenen leren van kinderen. Wij als ouders leren van onze kinderen hoe wij weer speels, creatief kunnen zijn en fantasie rijk! Leven vanuit je hart, niet vanuit het denken hoe het moet!

Tijdens deze speciale workshopmiddag gaan ouder en kind samen creatief bezig zijn. En daarbij loslaten wat het eindresultaat wordt! Spelen met de materialen, kijken naar kleuren in de natuur en op gevoel werken. Leer van jouw kind je eigen innerlijke kind weer te ontdekken!

De workshop middag wordt gehouden op woensdagmiddag 27 juli van 13:00 tot 16:00 in de meivakantie. Lokatie Atelier Buitengewoon. Je kunt je samen opgeven met je kind voor 55 euro.
Koffie, thee en limonade met wat lekkers wordt voor gezorgd!

Marsha Aarts van Sweetwitch geeft creatieve workshops voor volwassen en kinderen, met gebruik van creatieve mindfulness in haar workshops en cursussen geeft zij ontspanning, inzicht en groei.

Meld je hier aan voor de workshopmiddag van woensdag 27 juli!

IMG_6344 IMG_6369 IMG_7671

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial