Leer vertrouwen op je natuurlijke flow!

Leer vertrouwen op je natuurlijke flow!

En laat de energie in 2017 lekker stromen!

Ken je dat? In bepaalde momenten van het jaar zit je vol energie en op andere momenten ben je vermoeid en heb je het gevoel dat je vast loopt. Dat je in de ene periode vol in bloei staat en op een ander moment het gevoel krijgt dat je stil staat?

Hoe zou het zijn als jij door het jaar heen energieker bent.
Hoe zou het zijn om meer rust te ervaren in 2017.
Hou zou het zijn als je makkelijk door het jaar heen stroomt?

Hoe zou het zijn als jij je bewuster bent van de natuurlijke fases in het jaar?

Dat jij leert vertrouwen op je eigen natuurlijke flow en intuïtie! En dat je bewust gebruik kunt maken van de natuurwetten om door het jaar heen. .

Al eeuwen geleden maakte onze voorouders bewust gebruik van deze natuurwetten. Hielden zij rekening met de verschillende periodes van het jaar.

Tegenwoordig staan we er niet bij stil en gaan we op het zelfde snelle tempo door. Als je bewust bent hoe je deze natuurwetten kunt gebruiken, als je bewust momenten neemt om hier bij stil te staan, dan kun je dit jaar veel optimaler gebruiken voor jou persoonlijke groei en zul je veel energieker zijn. Er ontstaat een natuurlijke balans waardoor je veel beter in je vel zit.

Daarom bieden wij Marsha Aarts van Sweetwitch en Simone van Groning Brockhuis komend jaar een speciaal jaar traject aan, waarin je leert bewuster te zijn van de verschillende periodes in het jaar. Waarbij je in contact staat met je intuïtie en je bewust stappen kunt zetten. Dat 2017 het jaar wordt waarin jij de grootste stappen gaat maken met gebruik van de natuurlijke flow!

Zo brengt de Lente een nieuw begin waarin de natuur opnieuw uitloopt. In de lente kunnen we beginnen met het zaaien van nieuwe plannen.

De Zomer is de periode waarin we groeien, bloeien en het een mooie tijd is voor het uitvoeren van je plannen.

In de Herfst kun je oogsten van je successen en loslaten van oude patronen en dingen die niet meer bij je passen.

De Winter brengt een periode van rust en bezinning.

Hierin leren we je hoe jij er gebruik van kunt maken om energieker, met meer rust in je hoofd.
Zodat jij van 2017 een top jaar maakt zowel privé als op werkgebied. En je mag stralen in al je unieke kleuren.

Dit traject is niet voor iedereen. Dit traject is voor mensen die uit hun automatismen stappen en de dagelijks sleur voorgoed achter zich laten.

Nee dit traject is speciaal voor jou bedoelt als jij graag grote stappen wilt maken in 2017, zowel op werk gebied als persoonlijk gebied. Dit is voor jou bedoelt als jij optimaal wil leren omgaan met de natuurlijke flow door het jaar heen. Dit is voor jou bedoelt als jij een beter contact wil hebben met jouw intuïtie en met jouw gevoel.  Zodat jij precies weet hoe jij jouw wensen en verlangen kunt laten groeien op het juiste moment!

 

Wat gaan we doen tijdens dit jaar traject?

Tijdens dit jaartraject worden er rond om de vier seizoens overgangen een speciale groeps dag georganiseerd. Tijdens deze vier dagen gaan we bewust stil staan bij de overgang en gaan we kijken naar welke intenties jij wil gaan zetten voor het komende seizoen.

Lente equinox: Wat wil jij planten, wat mag er in jou gaan bloeien?

Zomer wende: Welke plannen mag jij maken, wat mag jij laten groeien?

Herst equinox: Wat mag jij loslaten in de herfst, wat heb jij niet meer nodig?

Winter wende: Waar wil jij bij stil staan, ben jij je bewust van wat jij al hebt behaald?

Hiervoor gebruiken wij, meditaties, mindful wandelen, intuïtief schilderen en de tekens en kleuren om je heen. Deze magische intuïtieve reis brengt je dichter bij je eigen gevoel. Met als doel dat jij voor jezelf weer een duidelijk beeld hebt van jou stappen door het jaar heen! Zodat jij optimaal kunt mee bewegen met het ritme van het jaar.

Deze dagen worden georganiseerd bij Atelier Buitengewoon in de prachtige omgeving van Twente. Een plek waar je de rust en ruimte kunt ervaren en waar je even weg bent van de dagelijkse hectiek!

Bonus:

Als bonus krijg je dit hele jaar begeleiding in een speciale besloten facebook groep. In deze groep krijg je:

  • Meditaties voor de verschillende periodes van het jaar.
  • Elke maand een oefening voor meer rust, bewustwording en creativiteit in je leven.
  • Gaan we aan de gang met de kleuren die jou door het jaar heen, ondersteuning bieden.
  • Ondersteuning bij vragen en blokkades waar je tegen aan loopt.
  • En leer jij hoe je het meest optimaal door het jaar 2017 kunt stromen.

Dit speciale jaar traject is maar voor maximaal 12 mensen en is 395,- euro! Of in 3 termijnen van 137,-

Wil jij graag mee doen met dit speciale jaartraject om van 2017 een topjaar te maken, meld je dan via onderstaande links aan!

Meld je dan hier aan voor het jaartraject voor 395,- euro en ontvang daarnaast onderstaande bonussen!

Betaal jij liever in 3 maandelijkse termijnen van 137,- euro.

Meld je dan hier aan voor het jaartraject inclusief onderstaande bonussen voor 137,- in 3 maandelijkse termijnen!

Als je boekt voor 25 januari, krijg je de volgende twee bonussen er nog extra bij!

  1. Vanaf 1 februari ga ik  Marsha Aarts van Sweetwitch met de groep 30 dagen visueel afstemmen op jouw doelen. Wat wil jij graag behalen? Welke doelen heb jij jezelf gezet? Met gebruik van affirmaties en dankbaarheid kun je jezelf afstemmen op het leven wat jij wil bereiken. Ik heb dit van mijn coach Maartje Koper geleerd met haar speciale afstemdagboek. Daarin wordt vooral woord gebruikt. Ik ben zelf een beelddenker en misschien herken jij jezelf daarin. Ik maak een visueel manifestatie journal. Waarin je elke dag jouw doelen visualiseert die jij wil bereiken. Visualisatie is een hele krachtige techniek om aandacht te geven aan jouw doelen. Want alles wat je aandacht geeft groeit. 30 dagen lang begeleid ik je met het visualiseren en manifesteren van jouw doelen. Zodat jij je eigen toekomst kan inkleuren en creëren! Een hele waardevolle techniek die je leven zal veranderen en die ontvang je bij ons jaartraject er gratis bij!
  2. Voor extra persoonlijke begeleiding krijg je een Skype coach sessie van een half uur naar keuze van Feel Your Mind of Sweetwitch. Wanneer jij deze nodig hebt!Dit zijn twee super bonussen die je ontvangt als jij je opgeeft voor het jaartraject “Leer vertrouwen op je natuurlijke flow!”Dus neem nu het besluit om van 2017 een top jaar te maken en geef je op via info@sweetwitch.nl

 

Ben jij geïnteresseerd in dit pakket mail op info@sweetwitch.nl

De dag begon wat onwennig, maar het hartelijke ontvangst van Marsha en Simone en de prachtige omgeving gaven al snel wat meer vertrouwen.

De dag was gevuld met het voorstellen aan elkaar, intuïtief tekenen, een ontspannende wandeling, overheerlijke uitgebreide lunch, schilderen meditatie, gesprekken met elkaar, het trekken van persoonlijke boodschappen etc.

Mijn eerste tekening was zwaar van kleur en heftige lijnen, het stemde mij verdrietig. Een brok ontstond in mijn keel die niet meer weg te slikken viel. Naar mate de dag vorderde kwamen ook de woorden, de tranen en gevoelens naar buiten. Tijdens de meditatie oefening kwam daar ineens het pad……..wat een opluchting……niet alleen door dit beeld, maar vooral van het loslaten van de brok in mijn keel. Wat een verademing.

Het was een hele bijzondere dag met ontzettende inspirerende en lieve mensen. Wat een verrijking om deze prachtige personen te mogen ontmoeten en deze inspirerende dag te mogen mee maken.

Deze reis zou ik heel graag nog eens ondernemen!!

Ellen Laarman

Tijdens de creatieve dag die ik onder de professionele begeleiding van Simone van Groning Brockhuis en Marsha Aarts mocht ervaren, lieten ze mij met hun eigen kennis en talenten een duik in mijn eigen ziel maken. Aan de hand van de verschillende oefeningen kom je bij delen van jezelf die in de loop van de jaren zijn onder gesneeuwd en of altijd werden genegeerd. Elke keer als ik de schilderij zie die ik die dag heb geschilderd herinnert het mezelf er aan dat mijn dromen mag gaan vorm geven en dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. En dat er door kleuren, meditatie en vele andere vormen meer over mezelf kan leren maar ook meer kan aantrekken dan je verwacht. Niet zweverig maar gewoon met beide benen op de grond. Een echte aanrader voor diegene die meer bij zichzelf wil thuiskomen en een stap wil zetten in een gelukkig leven.

Dorinda Timmer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial