Wij gebruiken tijdens onze workshops vaak geleide meditaties om je kleur te ontdekken. Zo zien mensen verschillende gekleurde bloemen in het bos, welke bloem kies jij en welke kleur is die? Maar niet alleen de kleur zegt wat over jouzelf, ook de bloem zegt heel wat over hoe jij in elkaar zit!

De vorm van de bloem, waar hij groeit en hoeveel blaadjes hij heeft!
Zo heb ik pasgeleden de lievelingsbloem uitgezocht voor een jonge vrouw. Een roze pioenroos ! Een kogelvormige bloem die langzaam haar hart laat zien. Komt in drazzige gebieden voor en heeft veel water nodig. Het element water is het element van de emoties. Komt in veel kleuren voor, maar roze was de kleur die zij zocht. Roze betekend dat zij open staat voor liefde. Het aantal blaadjes is ontelbaar en dat geeft aan bewustwording, spiritualiteit en onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen. De groei van de modder naar het licht!
Door middel van deze bloemen uitleg kun je meer zelf inzicht krijgen. En is het mogelijk om net als de bloem te groeien en te bloeien om je ware zelf te zijn! Want ook de pioenroos kan bloeien tot een bloem met een open hart!
p.s. Als jij je opgeeft tijdens het weekend van 21 en 22 mei 2016 voor een persoonlijk creatief kleur advies dan krijg jij er een uitleg over jouw lievelingsbloem erbij. Dus geef je snel op via deze link! Opgave persoonlijk creatief kleur advies!
#kleur
#zelfkennis
#groei 

Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)