Gratis mini sessie "Ontdek de kleuren van je hart!"

Ontdek je kleuren en laat ze schitteren!

Heel lang was ik zoekende naar mijn pad in het leven. Was geïnteresseerd in vele dingen, maar wist niet wat ik nu echt graag wilde doen. Door middel van kleuren kreeg ik meer inzicht in mijn leven. Inzicht in wat ik graag wilde waar ik naar verlangde en ook inzicht in de blokkades die me tegen hielden. Steeds meer lieten de kleuren mij zien hoe ik kon vertrouwen op mijn gevoel en wezen ze mijn weg naar welke stappen ik kon nemen.

Kleuren laten meer zien van ons onderbewustzijn dan we zelf beseffen. Een ervaring kan kleur of een vlek geven in je psyche, als het een fijne ervaring is kleurt het je hart op een mooie manier en een herinnering is geboren maar dit gebeurd dus ook als het een vervelende ervaring is dan wordt de kleur een ‘lelijke vlek’. Zo sprak ik een vrouw die zei dat ze een hekel aan de kleur geel had en mijn antwoord daarop was dat zij teleurgesteld is in haar leven door andere mensen. Dit bleek heel erg te kloppen en in combinatie met dat ze moeite had met het tekenen van de zon, wist ik dat zij teleurgesteld was in haar vader. Dit bleek helemaal raak, haar vader had haar verlaten op zeer jonge leeftijd. Zo’n gebeurtenis heeft zo’n groot effect op je leven dat dit een afkeer veroorzaakt met deze kleur. Maar dit geeft ook klachten als gebrek aan energie en depressiviteit. Want de zon en de kleur geel brengen ons de energie die we nodig hebben in ons leven. Door toch meer met geel te gaan werken krijg je weer meer energie.

De kleuren waar je van houd kunnen veranderen in je leven. Ik hield zelf heel lang niet van de kleur roze, tot dat ik net gescheiden was en behoefte had aan meer liefde in mijn leven. Roze is dan een zeer goede kleur om meer liefde in je leven aan te trekken en die liefde heb ik dus ook gevonden ben alweer een aantal jaar zeer gelukkig met mijn vriend. Zo ken ik een vrouw die altijd moeite had met de kleur groen, dit is de kleur van onvoorwaardelijke liefde. Mensen die moeite hebben met de kleur groen zijn vaak jaloers. Toen zei een man ontmoette die haar weer leerde vertrouwen in de liefde en niet meer jaloers hoefde te zijn, had ze ook minder moeite met de kleur groen en draagt nu regelmatig groene kleding.

Wil jij ook weten welk pad jij kunt volgen. Hoe jij voorbij jouw blokkades kunt komen en welke kleuren je daarbij kunnen helpen? Vraag dan bij mij een gratis mini sessieOntdek de kleuren van je hart!‘ aan. Ik vraag je jouw lievelingskleur op te schrijven en de kleur de kleur waar je niet van houd, samen met de vraag die jij graag beantwoord ziet worden

 

Gratis mini sessie "Ontdek de kleuren van je hart!'

Je kleurenanalyse vind ik heel waardevol, het geeft inzicht in waar ik sta. Ook vind ik het erg mooi om te zien hoe jij het vertaald (nu zo in de mail en tijdens ons gesprek) naar mij. Naast inzicht geeft het daarbij ook richting. Plus voor mij is het ook weer een bevestiging dat ik mag/kan luisteren naar mijn gevoel. Als ik behoefte heb aan, in dit geval een kleur, is dat niet voor niets en kan ik daar gevolg aan geven.

Anoniem

Bedankt voor het bachbloesem advies in combinatie met de kleuren. Is het normaal dat je het snel merkt.
Ik merk nu al dat ik meer ga doen, meer energie, fiets sneller, pak sinds gisteren weer dingen aan.
Ik ken mezelf weer. Bedankt. Nu gaan de kleuren ook merkbaar hun werk doen!

 

Anoniem

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial