Follow your rainbow

Ontdek jouw unieke kleuren en laat ze stralen!

Follow your rainbow!

Ontdek de unieke kleuren van je hart en laat ze stralen!

Ben jij die vrouw die al jaren voor zichzelf wil beginnen, maar moeite heeft om te vinden wat haar unieke waarde is? Voel jij je onzeker over wat je kunt aanbieden en waarmee jij je geld kunt verdienen? Door jouw behoefte aan erkenning en waardering van de ander durf je de sprong niet te wagen? (wat zullen ze er wel niet van zeggen.) Belemmert jouw onzekerheid over wie je bent en wat je kunt jou in het maken van dappere keuzes? Biedt de zekerheid van jouw huidige baan jouw comfort en veiligheid en vind je het spannend om te ontdekken wat er gebeurd als je dat loslaat?

 • Stel je voor dat jij precies wist wat jouw unieke waarde is, welke kleuren jij mag laten zien!
 • Stel je voor dat jij precies weet wat jij kunt aanbieden en waarmee jij makkelijk geld kunt verdienen!
 • Hoe zou het voelen als jij de waardering niet haalt van een ander, maar vanuit jou eigen bron!
 • Stel je voor dat jij je zekerder voelt in de stappen die jij kunt zetten!

Jaren was ik zoekende, zoekende naar wat mijn pad was en wat ik in het leven wilde bereiken.

Maar ik maakte keuzes, die niet dicht bij mijzelf lagen.

Zo ben ik erg creatief en als jonge vrouw getwijfeld tussen commerciële economie en de kunstacademie.

Dit omdat ik dacht dat ik met commerciële economie een goede baan zou krijgen.

Maar dit was niet een keuze die dicht bij mijn hart lag. Het was een keuze die ik maakte met mijn hoofd en omdat anderen dat van me verwachtte.En wat denk je? Jaren later las ik dat mensen die de kunstacademie deden, veel kansen hadden op de arbeidsmarkt.

Het Universum steunt je altijd in alle keuzes die je maakt en die resoneren met je werkelijke verlangens! Toen ik steeds meer ging doen wat echt dicht bij mij lag, werden de stappen die ik zou nemen steeds duidelijker. En brachten ze mij op weg naar mijn passie!

Want de weg naar jouw passie, begint bij een enkele stap! En daarbij wil ik jou helpen!

Ik bied jouw aan het speciale online programma “Follow your rainbow!”  die start op 11 september!

De regenboog is het symbool van de weg naar jouw waarde! Want aan het einde van de regenboog ligt de pot met goud! Jouw unieke waarde! Jouw overvloed!

Met dit online programma ga ik jou helpen om deze weg van jouw hart te volgen! En hiermee krijg jij een:

 • Duidelijk beeld hebben van wat jou passie is en wat jij graag wilt delen met de wereld!
 • Wat jouw kracht is!
 • Hoe je vanuit een positieve creatieve flow in de actie kunt komen en stappen kunt maken!
 • Hoe je voorbij blokkades kunt komen!
 • Welke kleuren jou kunnen laten schitteren en helpen bij onder andere zelfvertrouwen, zichtbaarheid, overvloed en daadkracht.
 • Je gaat zien hoe kleurrijk jij al bent en hoeveel je wel niet te bieden hebt aan de wereld.

Je ontvangt hiervoor:

 • Een online programma van 7 weken, waarin we onderstaande 7 kleurrijke modules behandelen!
  • Module 1- Rood: Gaan we aan de gang met het vinden van jouw passie!
  • Module 2 – Oranje: Krijg je antwoorden hoe je in een creatieve flow komt!
  • Module 3 – Geel: Leer ik je hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken!
  • Module 4 – Groen: Gaan we aan de slag met overvloed in jouw leven!
  • Module 5 – Blauw: Welke boodschap jij kan communiceren met de wereld! Zichtbaarheid!
  • Module 6 – Indigo: Van Visualisatie naar creatie! Hoe manifesteer jij jouw passie in je leven!
  • Module 7 – Paars: Het volgen van jouw inspiratie! Het nemen van geïnspireerde actie!
 • Met 7 kleuren visualisaties!
 • Met persoonlijke begeleiding in een speciale facebook groep!*
 • Wekelijks een Q en A facebook sessie in de facebook groep! * (*belangrijk is dat je voor dit programma een facebook account hebt omdat een groot gedeelte via facebook wordt gegeven!)

De investering van dit online programma bedraagt normaal wel 595,- euro of meer, maar deze bied ik nu aan voor de speciale prijs van 197,- euro.

En ben jij een snelle beslisser en hoor jij bij de eerste 10 die zich hebben aangemeld dan ontvang je daarbij ook nog een skype coach sessie van mij bij!

Ja ik ben enthousiast en ik meld mij aan voor het online programma!

Betaal je liever in termijnen, het is mogelijk deze te betalen in 2 termijnen van 105 euro

Ja ik doe mee met het online programma en betaal in 2 termijnen!

 

Daarnaast heb ik ook nog een speciaal Vip pakket voor als jij echt werk van jouw passie wil maken!

Hierbij ontvang jij naast het online programma “Follow your rainbow” meer persoonlijke begeleiding via 1 op 1 coach sessies via skype en/of life sessies!

De investering van dit speciale vip 1 op 1 coachingspakket bedraagt normaal wel 895,- euro of meer, maar deze bied ik nu aan voor de speciale prijs van 497,- euro  aan voor een select groepje van 5 personen!

 • 1 op 1 coach sessie, waar we gaan kijken wat jouw unieke kleuren en waarde is ( kan zowel via skype als life)
 • 5, 1 op 1 skype sessies van een half uur, om in de actie modus te blijven!

En de eerste twee die zich voor dit traject aanmelden ontvangen ook een deelname aan het evenement de Magische Intuïtieve Reis (Vier je successen) die wordt gehouden op zondag 24 september bij Atelier Buitengewoon in Enschede!

Ja ik ben enthousiast! Ik meld mij aan voor het vip coachingstraject!

Betaal je liever in termijnen, het is mogelijk om dit te betalen in 4 termijnen van 130 euro.

Ja ik doe graag mee met het vip programma en betaal in 4 termijnen!

Wil jij meer informatie over dit unieke aanbod, stuur mij dan een berichtje via info@sweetwitch.nl

 

 

 

 

 

 

Foto: Sophie van Bik fotografie

Ik heb het traject “Ontdek de kleuren van je hart” gevolgd bij Marsha Aarts van Sweetwitch, de voorloper van “Follow your rainbow Vip”. Het was mijn eerste coachingstraject die ik volgde voor mijn business en ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik was al een jaar ondernemer en deed van alles, maar voelde me er nog niet echt happy mee. Door de liefdevolle manier van Coachen door Marsha kwam ik in de eerste sessie al erachter wat mijn ware innerlijke passie is. Het verbaasde me niks dat het te maken had met creativiteit, maar wel dat ik het zelf nooit eerder had gezien. Ik kreeg waardevolle adviezen wat ik kon doen om met mijn passie een cursus of workshop aan te bieden en al gauw gaf ik mijn eerste Creatieve Mindfulness cursus met vier enthousiaste deelnemers. Dat was echt te gek en wat voelde het fijn om te doen. Door Marsha heb ik geleerd nog beter naar mijn innerlijke stem te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart. Als iets niet helemaal goed voelt, kijk ik of het echt klopt of dat het vanuit angst is. Ben jij op zoek na de kleuren van je hart en wil je meer keuzes maken vanuit je passie, raad ik je een programma aan bij Marsha van Sweetwitch.

Liefs Martina Plänitz
van Moonfeelings

Martina Plänitz van Moonfeelings

Marsha onderscheid zich van andere coaches, doordat ze je zintuigen prikkelt met een zeer uitgebreide toolbox van tekens en kleur! De inzichten die zij naar mij terug vertaalde, via mijn tekening zijn mij ontzettend bijgebleven en gebruik ik nog steeds als constante reminder, als focuspunt! Lilian van Dalen

Marsha houdt me keer op keer liefdevol een spiegel voor. Wanneer ik vast zit in mijn hoofd en vergeet mijn hart te volgen wijst ze me hierop. We kijken naar wat ik op het moment nodig heb en gaan hiermee aan de slag. Van ideeën en stappen voor mijn bedrijf tot waardevolle visualisaties en affirmaties als ik op persoonlijk vlak in een dip zit. Ze is altijd gedreven om het beste in mijzelf naar boven te halen!

Priscilla Knap

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial