Creëer magisch je toekomst met kleuren en tekens van het universum!

Creëer magisch je toekomst met kleuren en tekens van het universum!

 

Stel je eens voor:

Hoe heerlijk zou het zijn als je gewoon wist wat het universum je wilde vertellen?

Als je de tekens in jezelf kunt interpreteren.

Als je weet dat jij je eigen koers kan bepalen.

En hoe geweldig zou het zijn als je s ochtends op zou staan en je helderheid hebt over wat te doen hebt? En welke stappen je kunt zetten!

Jaren was ik zoekende, zoekende naar wat mijn pad was en wat ik in het leven wilde bereiken.

Maar ik maakte keuzes, die niet dicht bij mijzelf lagen.

Zo ben ik erg creatief en als jonge vrouw getwijfeld tussen commerciële economie en de kunstacademie.

Dit omdat ik dacht dat ik met commerciële economie een goede baan zou krijgen.

Maar dit was niet een keuze die dicht bij mijn hart lag. Het was een keuze die ik maakte met mijn hoofd en omdat anderen dat van me verwachtte.

En wat denk je? Jaren later las ik dat mensen die de kunstacademie deden, veel kansen hadden op de arbeidsmarkt. En dat is precies de les die ik in dit programma met je wil delen:

Het Universum steunt je altijd in alle keuzes die je maakt en die resoneren met je werkelijke verlangens!

We zijn alleen heel vaak niet in staat om de tekenen te zien EN te begrijpen die het Universum ons geeft en dat maakt het EXTREEM lastig om de keuzes te maken die je ECHT gelukkig maken.

En dat is precies waar ik je mee ga helpen!

Ik heb gelukkig zelf ondertussen geleerd om de taal van het Universum compleet en volledig te begrijpen.

Ik heb geleerd mijn passie te volgen

En ik heb ook geleerd hoe je er achter kan komen wat die passie dan precies is. want soms lijken verlangens ZO ongrijpbaar terwijl ze dat eigenlijk niet zijn. Zeker niet als je begrijpt wat het Universum je wil vertellen.

En juist door je creativiteit volledig tot uitdrukking te brengen en door het interpreteren van wat kleuren precies betekenen heb ik ontdekt hoe ik vele mensen kan helpen om contact te maken met hun intuïtie en hoe zij ook de taal van het universum kunnen spreken.

En ik wil niets liever dan jou daar ook mee helpen!

In dit 6 weeks programma: Voorspel je toekomst met kleuren en de tekens van het Universum, ga ik je leren wat er al lang in jou verborgen ligt.

Ik vertaal de tekens en kleuren van het universum voor jou, zodat jij de boodschap kunt lezen.

Ik help je om je krachten te ontdekken.

En hoe jij weer contact maakt met jouw eigen gevoel, zodat jij weet welke richting je kan nemen.

Je gaat ook zien hoe kleurrijk jij al bent en hoeveel je wel niet te bieden hebt aan de wereld.

Dit klinkt geweldig en dat is het ook, maar toch is dit programma niet voor iedereen geschikt.

Dit programma is niet voor jou als jij alleen vertrouwt op wat andere jou vertellen, ook al voelt het niet goed.

Dit programma is ook niet voor jou als je de waarheid buiten jezelf zoekt.

Dit programma is voor diegene die het zat zijn om teveel in hun hoofd te zitten op zoek naar antwoorden die daar niet te vinden zijn.

Dit programma is voor de mensen die diep van binnen al weten dat ze de antwoorden altijd IN zichzelf kunnen vinden, maar die nog niet helemaal weten hoe ze dan dan kunnen doen.

Dit is voor mensen die meer duidelijkheid willen over wat zij willen doen.

Dit is voor mensen die willen leren om te vertrouwen op hun intuïtie.

Die willen leren om te vertrouwen op hun eigen goede gevoel.

Want diep van binnen liggen alle antwoorden al verborgen, je hebt alleen nog niet leren vertrouwen op wat dit gevoel jou wil vertellen.

Wat gaan we precies doen tijdens dit programma?

We gaan aan het werk met de kleuren van je onderbewustzijn.

Ik ga met je delen wat ze jou willen vertellen.  Ik ga met je delen wat het betekent dat je een hekel hebt aan een bepaalde kleur, wat die vlek heeft doen ontstaan, of waarom je juist van bepaalde kleuren houdt.

Ik ga je leren wat jouw sterke kanten zijn en wat zijn jouw zwakke kanten zijn en hoe kun je die in balans krijgen met gebruik van kleur.

Ik ga je ook leren wat de tekens betekenen die je op je pad tegenkomt. Tekens in de vorm van dieren of planten die je op je pad tegenkomen, maar ook tekens in je tekeningen en creatieve werk.

Ik ga je leren hoe kun je de tekens kunt interpreteren en hoe je ze kunt gebruiken.

Ik ga je leren hoe je tekens en kleuren kunt gebruiken om meer liefde, overvloed, creativiteit en energie aan te trekken.

Dit online programma duurt 6 weken.

iedere week behandelen we een module

In deze 6 weken ga ik je leren.

  1. De betekenis van de kleuren. Wat betekent jouw lievelingskleur voor jou en wat betekent de kleur die je niet mooi vind. de positieve kant van een kleur en de negatieve kant van een kleur! Hoe komt het dat kleuren een vlek opleveren in jouw onderbewustzijn op juist een positieve herinnering.
  2. We gaan aan het werk met de chakra’s, welke kleur is met welke chakra verbonden en hoe kun je kijken welke chakra sterk is en welke chakra juist zwak is en hoe je deze zelf kunt behandelen.
  3. De betekenis van tekens uit het universum. Zoals veertjes, dieren, wat betekenen deze tekens als je ze tegenkomt en hoe kun je ook tekens vragen van het universum als je op zoek bent naar bevestiging.
  4. We gaan aan het werk met intuïtief tekenen en schilderen, gaan kijken naar wat het universum naar boven wil laten komen.
  5. Hoe kun je zelf je eigen tekens lezen of tekens van andere. Wat betekent het als je deze gebruikt in je werk die je puur op gevoel, je intuïtie maakt!
  6. Hoe kun je tekenen en kleuren gebruiken in combinatie met de wet van aantrekkingskracht. Hoe kun je ze kunt toepassen om onder andere energie, overvloed, liefde en geld in je leven aan te trekken!

Wat je niet alleen van mij krijgt is kennis over de tekens. Daarvoor bestaan zoveel mooie werken waarin je alle betekenissen kunt opzoeken. Ik ga je vooral leren hoe je deze tekens zelf kunt interpreteren. Hoe je kunt aanvoelen wat de tekens en kleuren voor jou kunnen betekenen en hoe je ze kunt gebruiken. Hoe je kunt leren voelen wat het universum jou te vertellen heeft en welk pad jij kunt bewandelen om jouw passie, droomleven te vinden. Zodat je leert steeds meer te vertrouwen op jouw eigen gevoel en jouw eigen intuïtie!

Daarom is de combinatie van wat ik aanbied ook zo belangrijk. Door middel van de persoonlijke coachsessie die je van mij krijgt. Maar ook de life Facebook sessies die ik ga houden in de groep en waar je dus ook live vragen aan mij kunt stellen, zodat ik je zo persoonlijk kan helpen om meer je intuïtie te gebruiken!

In deze besloten Facebook groep kun je ook werk delen zoals tekeningen en schilderijen, zodat je elkaar ook kunt helpen met het vinden van de betekenis van de tekens en kleuren die je daarin tegenkomt.

Marsha onderscheid zich van andere coaches, doordat ze je zintuigen prikkelt met een zeer uitgebreide toolbox van tekens en kleur! De inzichten die zij naar mij terug vertaalde, via mijn tekening zijn mij ontzettend bijgebleven en gebruik ik nog steeds als constante reminder, als focuspunt! Lilian van Dalen

Business Coach

Pasgeleden was ik bij Marsha voor een middag vol kleur, intuïtie, natuur, creativiteit en inzichten. Een gecombineerde coachingsvorm die ik bijzonder vond om te ervaren. Elk onderdeel gaf me inzichten. Vooral de natuurwandeling waarbij we van alles tegenkwamen, heeft veel inzichten opgeleverd en ook een gevoel van doen op een nieuwe manier, dat wat ik graag wil. Wendy Tacoma

Life coach en Light Worker

BONUSSEN!

En ik heb een paar geweldige bonussen voor je!

  • Toegang tot een besloten facebookgroep.

Naast de lessen komt er ook een besloten facebookgroep waarin ik en de andere deelnemers je kunnen ondersteunen met vragen over tekens en kleuren die je tegenkomt in het dagelijks leven! En vragen over de stof!

  •  Een Persoonlijke sessie waarin ik jou meer vertel over de kleuren en tekens van jouw hart.

* Een uitgebreide chakra test, waarin we gaan kijken welke chakra bij jou het sterkste is en welke chakra het zwakste is en hoe we die kunnen versterken met gebruik van kleur.

VIP Versie

Voor een zeer select groep mensen van 3 personen organiseren we ook een speciaal vip programma!

Dit programma is speciaal voor degene die niet alleen hun eigen leven wil verrijken met de kleuren en tekens van het universum. Maar speciaal voor mensen die ook andere wil helpen om deze tekens uit te leggen. Deze selecte groep mensen ontvangt dan de cursus, maar ook twee speciale dagen waarin we nog dieper ingaan op de materie. Ben jij iemand die mensen coacht, graag met andere werkt en hen wil helpen meer te vertrouwen op hun eigen intuïtie? Doe dan mee met dit vip programma, waarin we je leren hoe je de kleuren en tekens ook voor andere kunt gebruiken. Hoe je de kleuren en tekens kunt interpreteren voor andere door meer te leren te vertrouwen op jouw eigen gevoel.

Bij deze VIP versie ontvang je toegang tot het programma en alle bonussen EN ook nog eens tot deze bonussen:

  • Een speciale 1 op 1 sessie van mij van een dagdeel waarin we gaan kijken wat de tekens en kleuren zijn die we tegenkomen.
  • Een speciale groeps dag waarin we aan het werk gaan met elkaars kleuren en tekens om nog beter te leren hoe je deze kunt vertalen voor andere. We gaan aan het werk met onze eigen kleuren en tekens en die van de andere deelnemers om te kijken hoe je dit bij andere kunt gebruiken.

LET OP!

Omdat dit een Pilot is van de officiële versie die in 2017 start, is dit programma slechts toegankelijk voor een zeer select groepje deelnemers.

Ik heb maximaal 10 plekken beschikbaar (Al 4 plekken ingevuld!) voor de pilotversie.

In ruil voor een testimonial tegen het einde van het programma ontvang jij maar liefst 50% korting op de online versie van dit programma.

Dat is een eenmalig aanbod.

Ik geef geen korting omdat ik aan het testen ben met de inhoud van het programma. Ik ben een expert op het interpreteren van kleuren en tekenen. Dit gaat me ZO makkelijk af dat ik het jarenlang moeilijk heb gevonden om er geld voor te vragen.

De pilot is puur om wat technische dingen te testen en zeker te weten dat de inhoud en de opzet 100% klopt.

Mochten we n.a.v de pilot iets veranderen in de online versie dan ontvang jij ook later gratis toegang tot de vernieuwde content!

Jouw investering voor dit krachtige programma is voor nu geen €297,00 euro maar €147,00!

Jouw investering voor de VIP versie is voor nu geen € 697,00 euro maar € 347,00!

Ben jij een van de personen die mee gaat doen met deze bijzondere pilot? Mail dan snel naar info@sweetwitch.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial