Hoe zou het zijn als jij jouw dromen en verlangens werkelijkheid kunt maken?

Hoe zou het zijn als jij je eigen dromen kunt visualiseren?

Hoe zou het zijn als jij die liefde van je leven, daadwerkelijk aantrekt?

Hoe zou het zijn als jij dat droombedrijf werkelijkheid maakt, door middel van visualisatie?

Misschien denk je, dat is dagdromen. Zo maak je geen werkelijkheid. Maar wist je dat sporters, visualisatie regelmatig toepassen om wedstrijden te winnen. Zij visualiseren de hele wedstrijd en zien al voor zich hoe zij die ene goal scoren of de eerste zijn die over de finish gaat.

Wetenschappers hebben ontdekt dat door visualisatie dezelfde stofjes in onze hersenen worden aangemaakt als of je het echt doet. Je beïnvloed dus eigenlijk je hersenen door bewust te gaan dagdromen.

Zelf ben ik een behoorlijke grote dromer. En sinds ik dit ben gaan combineren met visualisatie technieken, heb ik al heel veel mooie dingen in mijn leven gevisualiseerd! Zo heb ik mijn mooie huis in een prachtige natuur omgeving met zwembad in de tuin gemanifesteerd. Heb ik mijn vriend gevonden met alle positieve eigenschappen die ik had omschreven! En we zijn nu bijna 5 jaar samen met 5 tieners in de leeftijd van ongeveer 11,12,13,14 en 15 die heel goed met elkaar kunnen opschieten.

Maar ook voor mijn bedrijf heb ik super dingen gevisualiseerd. Zoals een prachtige lokatie in de natuur genaamd Atelier Buitengewoon, waar ik samen met mijn collega/vriendin Simone van Feel Your Mind elk seizoen het evenement de Magische Intuïtieve Reis organiseerde. En ook een samenwerking met mijn top coach Maartje Koper expert op het gebied van Wet van aantrekkingskracht, waarmee ik samen een webinar heb gegeven over kleuren en tekens.

Wat zou jij willen creëren in 2018?
Wat wil jij aantrekken in jouw leven?
Wat wil jij aandacht geven dat mag gaan groeien?

Heb jij vele mooie dromen, maar blijft het met dromen in je hoofd in plaats van dat je ze echt realiseert? Wil jij nu wel eens daadwerkelijk stappen maken naar jouw dromen en verlangens?

Doe dan mee met de 8 daagse online cursus Creëer je eigen Visionboard.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Tijdens deze 8 daagse cursus gaan we aan de gang met jouw dromen in de vorm van een visionboard ! We gaan kijken naar al jouw dromen en verlangens! Ook als je niet duidelijk een beeld hebt van waar jij nu daadwerkelijk naar verlangt is dit een juiste cursus om te volgen. En weet je steeds meer waar jij je op wilt focussen.

Aan het eind van de cursus heb jij een visionboard met alles wat jij in je leven wil bereiken, waar jij je op kan focussen en waar jij je mee verbind om deze dit jaar echt te behalen!

En deze techniek wil ik jou leren om ook jouw dromen werkelijkheid te maken. In de 8 daagse cursus creëer je eigen visionboard.

Tijdens deze 8 dagen ontvang je:

  • 8 dagen lang een nieuwe les via mail over het creëren van jouw mooiste visionboard.
  • begeleiding in een besloten facebook groep, waarin je met al je vragen terecht kunt.
  • Visualisaties om jouw dromen en verlangens te ontdekken.

Wil jij voor 2018 jouw mooiste visionboard creëren en je dromen werkelijkheid maken. Meld je dan nu aan voor deze waardevolle 8 daagse online cursus die start op maandag 8 januari 2018, voor de speciale prijs van 32,50. Wees er snel bij, want het is nog maar een paar dagen!

Ja ik meld mij nu aan voor deze 8 daagse online cursus!

Aan het einde van deze 8 dagen organiseer ik op donderdag 18 januari een live workshop in mijn workshopruimte in Enschede, waarbij we met een groep samen de mooiste visionboards creëren. Hierbij verzorg ik de materialen, visualisaties, muziek en begeleiding voor een prachtige avond om met behulp van de energie van de groep een nog mooier visionboard te creëren.

Deze live visionboard workshop wordt gehouden op donderdag 18 januari om half 8 s’avonds.  Wil je zowel aan de 8 daagse online cursus als aan de live visionboard workshop in Enschede mee doen, meld je dan nu aan via deze link t/m 8 januari en betaal de speciale prijs van 45,00 euro:

Ja ik meld mij graag aan voor zowel de online cursus als live workshop in Enschede!

 

 

Creeer je mooiste visionboard!
Visionboards
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial