Creative Summer School

Kijk jij als ouder ook tegen de zomer op met de regen. Zou je willen dat jouw kinderen deze zomer lekker creatief bezig zijn op een kleurrijke positieve manier? Laat ze dan mee doen met Creative Summer School bij Sweetwitch. In de eerste drie weken van de zomervakantie organiseer ik twee ochtenden per week in mijn workshopruimte en ook daar buiten. We gaan creatief bezig. Met creativiteit en kleur dingen leren die ze niet altijd op school leren. Leren kleuren buiten de lijntjes. Lekker positief en creatief worden met creativiteit en kleur. Schilderen, kleuren, knopen, knippen, plakken en nog veel meer. Zowel binnen als buiten ( ligt aan het weer) heerlijk aan de gang.

De ochtenden beginnen om 10:30 en duren ongeveer 1,5 uur het kan uitlopen. Het is voor kinderen vanaf +/- 7 jaar. De kosten zijn 12 euro per ochtend en kunnen tot minimaal twee dagen van tevoren worden gereserveerd. Ik heb maar beperkte plek dus zorg ervoor dat je op tijd bent. De ochtenden zullen plaats vinden op dinsdag en donderdag ochtend vanaf 19 juli tot donderdag 4 augustus.

Lijkt jou dit een super idee en is jouw kind of kinderen ook enthousiast. Je kunt ook een strippenkaart bestellen er is een strippenkaart voor 3 workshops. Bij een strippenkaart van drie workshops krijg je 1 gratis workshop erbij en kost deze maar 24 euro in plaats van 36 euro. De strippenkaart is ook te gebruiken door meerdere broertjes of zusjes of eventueel vriendjes en vriendinnetjes. De workshops moeten wel van te voren gereserveerd worden zodat ik rekening kan houden met de planning.

Bestel hier een strippenkaart voor 3 workshops, nu voor maar 24 euro!

De strippenkaarten zijn te bestellen voor dat de workshop’s beginnen of je kunt een workshop proberen en als het goed bevalt aan het eind gelijk een strippenkaart kopen.

Reserveer hier voor de Creative Summer School van dinsdagochtend 19 juli

Reserveer hier voor de Creative Summer School van donderdagochtend 21 juli

Reserveer hier voor de Creative Summer School van dinsdagochtend 26 juli

Reserveer hier voor de Creative Summer School van donderdagochtend 28 juli

Reserveer hier voor de Creative Summer School van dinsdagochtend 2 augustus

Reserveer hier voor de Creative Summer School van donderdag 4 augustus

IMG_7671

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial