Iedereen in de wereld zit anders in elkaar. In sommige dingen kunnen we op elkaar lijken. Maar elk persoon heeft andere ervaringen, ouders, familie, herinneringen, uiterlijk. Ieder persoon is een unieke combinatie van verschillende ingrediënten. En dat is wat onze wereld zo mooi maakt.

Dat is ook de reden waarom je elk persoon niet een standaard recept kunt aanbieden om te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn moeder is yoga lerares en dit voelde voor haar goed. Zij adviseerde dan ook veel yoga oefeningen aan mij, zodat ik lekkerder in mijn vel zou zitten. Goed bedoelt, maar yoga past niet bij mij. Het is niet iets waar ik juichend naar toe ga, ook al heb ik wel lessen gevolgd om het uit te proberen.
Creativiteit is wel iets wat bij mij past. En nu ik bezig ben deze creativiteit te combineren met mindfullnes ervaar ik de rust die ik zocht, begrijp ik beter hoe ik in elkaar zit. 
Want ieder persoon is uniek! Misschien dat creativiteit of kleur ook bij jou past? Je kan het uitproberen tijdens een van onze workshops!
  
Please like & share:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)