Mijn verhaal

 

Mijn naam is Marsha Aarts ik ben creatief kleur coach en het gezicht van Sweetwitch. Sweetwitch staat voor mij, het is eigenlijk een geuzennaam. Een lieve heks die als missie heeft om vrouwen positief in het leven te zetten.  Contact te laten maken met hun intuïtie. En hun droomleven te kunnen visualiseren en creëren. Ik heb zelf ervaren hoe mooi het leven kan zijn, maar ook zijn moeilijke momenten heeft. Momenten waarin je angsten tegenkomt en blokkades. En door die momenten van angst en weerstand toch aan te kijken met een bril van liefde kun je verder komen in je leven. De regenboog verschijnt alleen met behulp van regen en zonneschijn. Ik ben hooggevoelig en ben daar pas later in mijn leven achter gekomen. Toen ik begreep dat ik de gevoelens die ik voelde niet altijd die van mijzelf zijn kon ik ze beter plaatsen en kwamen ze minder hard binnen. Ik heb er mee leren omgaan en de voordelen van deze hooggevoeligheid gebruik ik nu in mijn werk als coach, ik kan heel intuïtief aanvoelen wat iemand nodig heeft.

Lange tijd heb ik geleefd volgens de regels van de “maatschappij” omdat ik dacht dat ik dan gelukkig zou worden. Maar heb inmiddels ervaren dat als je vanuit jezelf werkt en leeft, je eigen gevoel volgt je veel gelukkiger bent en veel verder komt! Ik heb ontdekt dat de weg naar je droomleven bestaat uit verschillende puzzelstukjes of stappen. En deze puzzelstukjes wil ik met jullie delen.

Sommige stukjes kan ik jou in ondersteunen en coachen. Zo gebruik ik als creatief kleur coach, creativiteit en kleur om je inzicht te geven in jezelf. Inzichten die al in jouw zitten maar die vaak over het hoofd worden gezien omdat we teveel in ons hoofd zitten en kijken naar hoe het moet volgens de “regeltjes”. Ik kan jou helpen om te ontspannen met gebruik van onder andere kleur, kleurmeditaties, creatieve mindfulness. En te leren genieten van deze weg, want het gaat niet om het eindpunt maar om de reis die je maakt!

Maar ik kan je ook leren op een andere manier naar het leven te kijken. Creatieve manieren om met het leven om te gaan. Hierbij gebruik ik naast creativiteit en kleur ook de wet van aantrekkingskracht. Ik heb ervaren dat alles energie is en als wij leren om positief in het leven te staan dat wij dan ook positieve energie terug krijgen. Lange tijd heb ik dit zelf als zweverig ervaren tot dat ik het stuk van Tijn Touber las waarin hij het uitlegt aan de hand van allerlei wetenschappelijke onderzoeken. Zoals het stuk zegt heeft het mijn leven ook veranderd. Zoals mijn achternaam zegt ik ben aart(d)s en kijk dan ook met een aardse blik naar spiritualiteit.

Al de puzzelstukjes die ik heb geleerd, ervaring in heb of nog steeds tegen kom. Al deze stukjes, stappen wil ik met je delen. Omdat ik je graag wil helpen met de stappen naar jouw droomleven. Ik deel deze verschillende stukjes in mijn blogs, over dingen die ik heb ervaren of zelf ben tegen gekomen. Ik kan ze met je delen als coach met coachsessies zowel online via skype als 1 op 1, waarin ik jouw inzichten kan geven over jezelf. Ik geef workshops waarin ik je stukjes kan laten ervaren en inzicht kan geven. En ook geef ik online programma’s om je langere tijd te begeleiden bij jouw stappen en waarin ik meerdere puzzelstukjes aan bied!

Ik hoop je zo te kunnen coachen en inspireren, zoals ik gecoacht en geïnspireerd wordt door verschillende mensen die mij ook weer puzzelstukjes geven of hebben gegeven in mijn reis naar mijn droomleven. Zoals Suzanne Groenstege die mij ondersteunt als intuïtief business coach en mij heeft leren kijken naar mijn intuïtieve kwaliteiten die ik kan inzetten om mensen te helpen. Maartje Koper die mij veel heeft geleerd over de wet van aantrekkingskracht op een duidelijke praktische manier. Simone Levie die mij geleerd heeft om met je hart te werken. Ook Dolly Heuveling is een inspiratie bron voor mij met haar rustige meditaties en haar mooie inzicht kaarten en ik zou haar nog graag als coach toevoegen op mijn lijstje.

Daarnaast werk ik ook graag samen met andere en wordt ik door hen ook weer geïnspireerd. Zo werk ik veel samen met Simone van Groning Brockhuis van Feel Your Mind door wie ik kennis heb gemaakt met mindfulness en ze heeft me ook geïnspireerd om mijn creativiteit op een andere manier in te zetten. Wij organiseren regelmatig samen de Magische Intuïtieve Reis, een bijzonder evenement waarin we in 1 dag aan de gang gaan met mindful wandelen, meditatie, intuïtief schilderen en kleuren in de prachtige Twentse natuur om meer contact te maken met jouw intuïtie en te kijken wat er allemaal al in jouw hart leeft.

Dit gezamenlijke webinar over de Winterwende in 2016 is een mooi voorbeeld hoe wij goed op elkaar inspelen.

Webinar Winterwende met Simone van Groning Brockhuis van Feel Your Mind.

Een bijzondere samenwerking is met mijn coach Maartje Koper, Wij hebben een gezamenlijk webinar gegeven over de kleuren en tekens van het universum:

Met mijn collega Sylvia Bouwer, bezielings en ondernemers coach. Heb ik een webinar gegeven over hoe je via kleuren en cijfers kunt leven vanuit hart en ziel!

Andere mooie samenwerkingen zijn geweest met mijn Twentse medestudenten van het programma Mpop van Simone Levie. Mariska Boer van Eigenwijs financiering, Marjolein de Jong van Energia, Joyce van Staveren van Leefstijl en meer, Linda de Jong van Feeling Fab Academy en Wendy de Wit van Act of happinez waarmee ik bijvoorbeeld samen het prachtige evenement “You are amazing” heb gegeven.

Ik werk graag samen met andere vrouwen en collega’s omdat je elkaar alleen maar meer kunt versterken en steunen.

En ook word ik geïnspireerd door mijn gezin. Mijn vriend Roy waarvan ik dingen leer bekijken op een andere manier en met wie ik samen groei. Wij hebben samen een prachtig samengesteld gezin van 5 kinderen. Onze kinderen die spiegels voor mijzelf kunnen zijn zowel mijn eigen jongens als mijn bonus dochter en zoon. Deze tieners leren mij ook creatief met het leven om te gaan. En ik merk dat als wij goed in ons vel zitten, zij goed in hun vel zitten. Ik ben trots op mijn gezin hoe ze gegroeid zijn en hoe ze zich ontwikkelen.

Wij wonen aan de rand van Enschede, hier ben ik al meer dan 20 jaar geleden vanuit Friesland terecht gekomen en ik woon hier zeer graag, ik houd van de Twentse natuur. We wonen op het allermooiste pleintje van de buurt vlak aan de rand van de mooie Twentse Natuur.

Van een depressieve puber in Friesland ben ik nu uitgegroeid tot een volwassen vrouw in Twente, coach die door haar klanten wordt ervaren als een positieve stuiterbal die zeer enthousiast dingen kan overbrengen en daarna toch de rust in de groep kan terug brengen. Als empathisch, geduldig,positief,creatief, kleurrijk zowel in echte kleuren als in persoonlijkheid. Als gewoon een mooi mens, passievol en gedreven.

Dit is mijn verhaal. Als jij ik jou kan helpen, inspireren bij jouw verhaal bij jouw stappen en puzzelstukjes dan kun je me altijd bereiken via info@sweetwitch.nl of via een privé berichtje op mijn facebook pagina.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial