Aanvraag voor gratis "Visualisatie Dagboek"

Visualiseer elke dag jouw leven en zie wat dit aantrekt!

 

Hoe zou het zijn als jij jouw dromen en verlangens werkelijkheid kunt maken?

Hoe zou het zijn als jij je eigen dromen kunt visualiseren?

Hoe zou het zijn als jij die liefde van je leven, daadwerkelijk aantrekt. Hoe zou het zijn als jij dat droombedrijf werkelijkheid maakt, door middel van visualisatie. Misschien denk je, dat is dagdromen. Zo maak je geen werkelijkheid. Maar wist je dat sporters, visualisatie regelmatig toepassen om wedstrijden te winnen. Zij visualiseren de hele wedstrijd en zien al voor zich hoe zij die ene goal scoren of de eerste zijn die over de finish gaat. Wetenschappers hebben ontdekt dat door visualisatie dezelfde stofjes in onze hersenen worden aangemaakt als of je het echt doet. Je beïnvloed dus eigenlijk je hersenen door bewust te gaan dagdromen.

In dit gratis visualisatie dagboek kun je elke dag visualiseren hoe jij graag wilt dat jouw dag, leven verloopt en je zult zien dat er van alles verandert in je leven als jij deze dagelijks toepast! We gebruiken daarvoor zowel woord, kleur en beeld om het zo levendig mogelijk te maken.

Zodat het beeld van jouw dromen en verlangens steeds duidelijker word voor jou en het alleen nog maar werkelijkheid kan worden.

 

 

Aanvraag gratis "Visualisatie dagboek"!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial