Magische Intuïtieve Reis

Wat als je door stil te staan hoort wat je hart vertelt?
Voor welke wens, welk verlangen, welke passie mag jouw vuur aanwakkeren?
Wat zou er gebeuren als je de tijd en de rust creëert om te zien waar jouw focus ligt?
Zou je dan jezelf ontdekken?
Zou dan de magie beginnen?

Zondag 10 december organiseren wij Feel Your Mind en Sweetwitch bij Diana’s glas in lood een Magische intuïtieve reis een creatieve ontdekkingstocht naar binnen.

Hierbij maken we gebruik van ontspanning, creativiteit, kleur, intuïtief schilderen, meditatie, inzichtkaarten, mindful eten en mindful wandelen in de natuur.

Sta even stil en kom dichter bij jezelf en ontdek wat er in jou leeft!

Creativiteit brengt naar boven wat erin jou hart leeft! Het gaat niet om het maken van een kunstwerk, de bedoeling is dat we kijken naar wat erin jou hart leeft en jou passie te vinden!

Deze dag wordt er een lekkere lunch verzorgd en gaan we mindful eten! Wat eet jij, waarom eet je? Wat bijdraagt aan bewust eten!
✨Magische intuïtieve reis✨ Winterwende

Lokatie: Diana’s glas in lood, morsweg 55, 7546 PW Enschede
Zondag 10 dec 2017
10.30 – 16.00

Geef je nu hier op voor deze bijzondere Magische dag!

 

Tijdens de creatieve dag die ik onder de professionele begeleiding van Simone van Groning Brockhuis en Marsha Aarts mocht ervaren, lieten ze mij met hun eigen kennis en talenten een duik in mijn eigen ziel maken. Aan de hand van de verschillende oefeningen kom je bij delen van jezelf die in de loop van de jaren zijn onder gesneeuwd en of altijd werden genegeerd. Elke keer als ik de schilderij zie die ik die dag heb geschilderd herinnert het mezelf er aan dat mijn dromen mag gaan vorm geven en dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. En dat er door kleuren, meditatie en vele andere vormen meer over mezelf kan leren maar ook meer kan aantrekken dan je verwacht. Niet zweverig maar gewoon met beide benen op de grond. Een echte aanrader voor diegene die meer bij zichzelf wil thuiskomen en een stap wil zetten in een gelukkig leven.

Dorinda Timmer

De dag begon wat onwennig, maar het hartelijke ontvangst van Marsha en Simone en de prachtige omgeving gaven al snel wat meer vertrouwen.

De dag was gevuld met het voorstellen aan elkaar, intuïtief tekenen, een ontspannende wandeling, overheerlijke uitgebreide lunch, schilderen meditatie, gesprekken met elkaar, het trekken van persoonlijke boodschappen etc.

Mijn eerste tekening was zwaar van kleur en heftige lijnen, het stemde mij verdrietig. Een brok ontstond in mijn keel die niet meer weg te slikken viel. Naar mate de dag vorderde kwamen ook de woorden, de tranen en gevoelens naar buiten. Tijdens de meditatie oefening kwam daar ineens het pad……..wat een opluchting……niet alleen door dit beeld, maar vooral van het loslaten van de brok in mijn keel. Wat een verademing.

Het was een hele bijzondere dag met ontzettende inspirerende en lieve mensen. Wat een verrijking om deze prachtige personen te mogen ontmoeten en deze inspirerende dag te mogen mee maken.

Deze reis zou ik heel graag nog eens ondernemen!!

Ellen Laarman

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial